Tromøy Skolemusikkorps
Tromøy Skolemusikkorps
 • Om oss    • Aktivitetskalender    • Band show    • Reglement    • Undervisning    • Bilder    • Sponsorer    

 

 

   Band show
    - Rekvisitaliste
    - Band Show Weekend på Hove
    - Band Show komitè
    - 04.-06.11.11 Program Band Show
    - 03.-06.11.11 Dugnadslister Band Show
    - 17.09.11 Første møte til Band Show
    - 15.10.11 Andre møte til Band Show
    - Låtvalg Band Show 2011
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 

 

 

 




Band Show Weekend på Hove
 
Band show helg 04 - 06- november. En liten oppsummering. Alle ungdomsmusikerne fra TSMK, sammen med gjester fra Søgne, Stinta og Flosta møttes i Hove leir fredag kveld og fordelte seg på 2 brakker. Vi spiste middag før bussen hentet oss til øvelse på menighetshuset. Etter øvelse bar det tilbake til leiren og en god natts søvn.

Lørdag kommer alle seg til frokost og er klare til avreise når bussen kommer. Det er store forventninger til knallharde øvelser med regissør, koreograf, band og gjestesolist. I tillegg er det mange rekvisitter som skal plasseres og kles av og på. Vi ser likevel konturene av et spennende show og er imponert over alt våre musikere klarer å huske å ta til seg av instruksjon i løpet av en øvelsesdag.
Slitne etter en lang øvelse, men likevel klare for litt utendørs aktivitet møter vi litt forsinket i Wanadoo parken. Her får vi servert deilig lasagne før alle spretter rundt høyt oppe i trærne. Mange får testet nerver, overvunnet høydeskrekk og utfordret seg selv denne kvelden. Stor suksess :-) Som vanlig er det stille før midnatt og alle lader opp til det store showet.

Søndag er vi klar for Kulturhuset og lydprøver. Vi øver og har generalprøver og venter på stjernen vår. Åge er forsinket, men til slutt dukker han opp og vi er klare for å vise publikum hva vi kan.
Showet er en suksess og vi er stolte av hva våre musikere og solister får til. Showet har en flott regi og publikum er storfornøyd. Et minnerikt høydepunkt er duetten Phantom Of The Opera med Åge og Kristina.

Vi kan igjen være stolte av oss selv. Dette var et stort løft av TSMK og vi klarte det sammen!!

 

 

Tromøy Skolemusikkorps, Postboks 149, 4852 Færvik Organisasjonsnr: 975461947