Tromøy Skolemusikkorps

08.-10.01.10 Vrådalskonferansen


Dirigent, materialforvalter og webansvarlig var på NMF sin dialogkonferanse om "fremtidskorpset" i Vrådal.

Vrådalskonferansen 2010

"- Hvordan kommer egentlig korps til å se ut i fremtiden? Det er et spørsmål som skal diskuteres på årets dialogkonferanse for korpsentusiaster denne helgen, forteller musikkonsulent i NMF Sør, Øyvind Klingberg."

Hege Lynghaug deltok på materialforvalterkurs. Et kurs som var veldig lærerikt og som forhåpenligvis kan spare noe vedlikeholdsutgifter på sikt. Anbefales for nye materialforvaltere før de overtar vervet.

Liv Lindal deltok på kurs i hjemmeside. Kurset ga noen tips, men på grunn av at deltakerne hadde veldig ulikt behov (noen skulle starte hjemmeside, andre hadde etablert hjemmeside) var det ikke så utbytterikt som forventet.

Dag Lothar Kanestrøm deltok på dialogkonferanse som for det meste besto av ren forelesing. Den forventede dialogen glimret dessverre med sitt fravær.

Konferansen ga imidlertid stort utbytte på det sosiale plan og mht. nettverksbygging. God dialog med representanter fra Arendal Guttemusikkorps og Stinta skolemusikkorps vil gi resultater i form av økt samarbeid. Vi starter møter i vår og har som mål å arrangere felles seminar i februar 2011. Dette blir spennende!

Ellers lot vi oss imponere av et samarbeidskorps fra Telemark samt unge solister fra regionsmesterskapet.