Tromøy Skolemusikkorps

22.-26.06.11 Utenlandstur


Tur til Gardasjøen, Italia.

Hotell i Italia: Hotel Centro Turistico Gardesano

Reiseledere på turen var:

*Silje Carlsen
*Bente Merethe Haugen
*Inger Karlsen
*Liv Evelyn Lindal
*Turid Lindset
*Hege Vhile Lynghaug
*Hilde Michaelsen
*Karina Baltzer Poulsen
*Ingrid Anne Simonsen

Onsdag 22.juni
Vi var 49 stk som reiste fra Roligheden til Torp for å fly med Ryanair til Bergamo. Bussen stod og ventet på oss da vi kom frem og fraktet oss til Hotel Centro Turistico Gardesano. Her fikk vi middag og installerte oss på rommene for natten.

Torsdag 23.juni
Vi hadde fri til kl 1500. Noen tok en tur i området for å bli kjent, mens de fleste koste seg i bassenget og slikket sol. Så varmet vi opp til kveldens opptreden. Vi ble kjørt inn til Pastrengo der vi ble godt tatt imot av turistsjefen i byen. Ordføreren kom og marsjerte sammen med oss rundt i byen. Vi avsluttet runden med en konsert utenfor rådhuset til stor begeistring for publikum som var kommet. Etterpå fikk vi et flott bilde og flagg med byvåpenet. I 2010 feiret de 150 års-jubileum for sin frihet og hadde laget 1000 flasker rødvin som TSMK fikk 6 stk av. Det var her de sloss med Østerrikerne og vant Italias første krig for frihet. Etter konserten var det kanapeer og saft i rådhuset før vi busset til hotellet og tok et velfortjent bad i bassenget.

Fredag 24.juni
Vi reiste til Gardaland og fikk testet ut de fleste berg og dalbaner, looper, 4d-filmer m.m. Etter 5 timer i varmen kjørte vi til Gardasjøen og tok et herlig bad i Bardolino. Vi gikk videre til fots til Garda by. Det var litt lengre enn vi var blitt forespeilet, så vi underholdt folket langs strandpromenaden med marsjering og sang. Fikk tid til litt shopping i Garda før retur til hotellet og et godt bad i bassenget før middag.

Lørdag 25.juni
Dagen ble tilbragt i Venezia. En fantastisk by med smale, koselige gater og kanaler. Her fikk de fleste brukt opp resten av sine penger i de mange butikkene i byen. Og noen ble med på guidet tur midt på dagen. I dag var det også godt og varmt, så et herlig bad i bassenget før middag gjorde godt.

Søndag 26.juni
I dag måtte vi tidlig opp for å ta buss kl 0400 til Bergamo. Vi var tidlig ute til flyet, men fikk ikke sjekket inn før få minutter før flyet gikk. Det ble en actionfylt slutt på turen med en løpetur forbi alle i sikkerhetskontrollen – vi var de siste om bord i flyet, men alle kom med! Vel hjemme på Torp stod Haugenbuss klar til å bringe oss hjem til Tromøya.

En fantastisk tur med blide, flotte, høflige musikere og positive reiseledere.

Tusen takk for turen og god sommer!


Ingrid Anne




 Info om tur til Gardasjøen Read file