Tromøy Skolemusikkorps

22-24.08 Seminar i Froland

Pondus er tingen
Pondus er tingen
Trommegruppa i sambatakt
Trommegruppa i sambatakt
Risør og Tromøy i samspill
Risør og Tromøy i samspill

Alle i HK ankom Froland fredag ettermiddag og vi startet med å finne rom og pakke ut. Middag ble det servert kl. 18.00 og da traff vi de eldste fra Risør. Etter middag ble det en spilleøkt før vi var klar for litt felles aktiviteter. Hege dro igang med bli kjent aktiviteter og etter de planlagte aktivitetene var det mange som fortsatte "leken".Det tok litt tid å få "brutt isen", men ut over kvelden begynte kontaktene å etablere seg. 

Nattesøvnen ble avbrutt av brannalarm med utrykning fra politi og brannvesen. Det var heldigvis kun feil i en detektor, men noen trøtt ansikter var det på lørdags morgen.

Lørdag ankom junior 2 fra Tromøy og Risør. Det ble tid til fellesøvinger for store og mindre hele dagen avbrutt av lunsj. Gøy var det også med egen trommegruppe :-) Kl. 15 var det tid for Frolandia og det var deilig med et bad. Deilig var det også med lasagne etter badet :-) Vi gjennomførte en svett og fuktig "natursti" med mange dyrelyder rungende over uteområdet. Kvelden og natten forløp uten problem.

Søndag ble det tid til litt finpuss før "hentekonsert" for foreldre.

Det er fantastisk å høre hva man kan få til i løpet av en øvelseshelg. Her spilte de nye stykker som lød veldig flott. Trommegruppa imponerte med sambatakter og de yngste avsluttet konserten i samspill med de største.

Vi trives sammen med Risør og reiser gjerne på seminar med dem igjen. 

En stor takk til alle vakter og dirigenter og en spesiell takk til Hege som har organisert det hele på en utmerket måte.

Vel gjennomført og vel blåst !