Tromøy Skolemusikkorps

Vil du bli med i korpset vårt?

Vil du bli med i korpset vårt?

Velkommen som musikant i Tromøy skolemusikkorps!! • Er du glad i musikk? • Har du lyst til å lære å spille et instrument? • Liker du å opptre? • Har du vært med før og vil prøve igjen? Vi har øvelser hver mandag på Roligheden skole, musikkrommet. Interessert? Kontakt Ingrid Sofie T. Nordhus tlf. 47631294 Eller send oss en mail på tsmk@tromoymusikk.no


Les mer...

Oppstart Høsten 2017

Oppstart Høsten 2017

Hei Klikk på bildet for å få et større et.


Les mer...

Årsfest 2017

Velkommen til årsfest 2017 kl. 17.00- ca 19.00 (kan bli litt lenger) - Menighetshuset på Tybakken. Invitasjonen er tll musikanter og familie. Alle musikanter stiller i full uniform uten hatt og hansker. Husk instrument, noter og notestativ. Husk å ta med en gevinst til 50-100 kr samt småpenger til loddsalget (kr 10,- pr lodd). Det serveres kaffe, kake og brus samt litt frukt. Vi vil få høre musikalske innslag fra hovedkorps, juniorer og aspiranter og det skal deles ut medaljer og stjerner. Nytt styre skal presenteres og gammelt styre takkes av. Instuktører og dirigenter skal også få sin takk.  


Les mer...

Oppstart våren 2017

Nå starter korpsøvelsen igjen. Vi ønsker dere alle velkommen til første øvelse i 2017: Mandag 9.januar (vi følger skoleruta) (Har noen avtalt annet med sin instruktør, er det det som gjelder) Aspirantenes første samspill blir 16.januar 2017 Vi prøver å holde aktivitetskalenderen oppdatert, samt facebooksiden våres når det er arrangementer. https://www.facebook.com/TromoySkolemusikkorps/


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Dette er vår nye nasjonale produsent

Etter en lang søknads- og intervjuprosess har Norges Musikkorps Forbund funnet sin nye nasjonale produsent. Hun begynner 14. august, og skal bidra til at NMF sine arrangementer løftes til nye høyder.


Les mer...
Landsmøtet 2024

Det 40. ordinære landsmøtet arrangeres i Trondheim i 2024. Landsmøtet er NMFs øverste organ og arrangeres annethvert år.

Når: 26.- 28. april 2024
Hvor: Trondheim
For hvem: Hver region stiller med et visst antall delegater, avhengig av antall medlemmer. Det er den enkelte region som avgjør hvem som sendes som delegater.


Les mer...
Ungdommens musikkmesterskap tar ett års pause

Tradisjonsrike Ungdommens musikkmesterskap (UMM) – en nasjonal og svært anerkjent konkurranse for unge musikere i fremførelse av musikk, tar ett års pause. Dette fordi arrangørene ønsker å ta en omfattende og helhetlig gjennomgang av konkurransen.


Les mer...
Dette er vinneren av fotokonkurransen

Etter en overveldende respons, over 700 unike bilder og et engasjement vi sjeldent ser maken til, har NMF og Tryg kåret en vinner av fotokonkurransen i forbindelse med 17. mai. Vinneren er Bodø Harmonimusikk, som stikker av med en pengepremie på 10 000 kroner.


Les mer...
Slik feiret Europas beste janitsjarkorps

Mandag kveld møttes Musikkforeningen Nidarholm til første øvelse etter å ha blitt europamestere i Frankrike. Mange tok en velfortjent pause etter EM-helgen, og nå var det endelig på tide å markere denne historiske bragden for trønderkorpset. Representanter fra NMF Trøndelag og president Rita Hirsum Lystad ble med på feiringen, og det ble en flott seanse.


Les mer...
Månedens korps – Nøtterøy Skolekorps

Vi starter en ny serie – månedens korps. Først ut er Nøtterøy Skolekorps, som bidrar på REMA 1000 sin maikampanje.


Les mer...
17. mai – hva betyr denne dagen for oss?
President Rita Hirsum Lystad framfor slottet

Jeg gleder meg som en unge hvert år. Mai kommer. Ut i gata, marsjere, få hyggelige tilrop, folk vinker, titter frem fra balkongen i blokka og til og med henter flagget og vifter til oss under marsjøvelsene.


Les mer...